8 thoughts on “Maybelle (v.2)

 1. em declaro totalment fan d’aquesta flor
  em declaro totalment fan teva per poder fer 70 flors amb la seva corresponent quadratura abans de començar a unir-les
  ja et dic jo que al tercer quadrat ja hagués començat a afegir

  i 70!!! bufff el que em costa arribar a 12 per fer una baby blanket!!!

  m’encanta!!! i només et dic que #culoveoculoquiero… tinc l’stash molt reduït però sempre hi ha un motiu per comprar més llana i començar a reduir stash again

  petó!!!

  1. Doncs m’ha costat no unir-les abans, eh? Com es stash no sabia quina quantitat tindria de cada color, així que no m’he volgut arriscar a fer el principi ben maco i combinat i el final amb dos tristos colors :P

   Vinga!!! Doncs anima’t que són súper ràpides de fer!!

   :D

  1. Molaban y molan, que siguen encantándome! El problema es hacerla con lanas de stash, no tengo la misma cantidad de cada color y casualmente, de los colores que menos me gustan más flores tengo. A la próxima compro la lana para hacer la mantita y sigo dejando el stash bien guardadito :D

 2. bufff jo un dia voldría fer-me’n una, també per gastar el munt de llanes acrilíques que vaig anar comprant sense mesura xDD pero es que no sé ni per on començar!! tu si que ets ràpida! jejej a veure quan l’ensenyes acabada! (quants quadrats necessites més per tenir la manteta finiquitada?)

  petonets

  1. En un principi em quedo plantada en els 70. He anat fent càlculs i d’aquí dues setmanes espero tenir-la acabada, la mitja d’unions que espero fer es de 7 quadres per día, tot i que ja ha hagut dies que només he unit 2 o directament cap XD

   Si t’animes ja veuràs quin goig quan vegis que les llanes acríliques han desaparescut :)

 3. Es preciosa! A mi me está pasando algo parecido con una manta que estoy haciendo con stash también, y ya calculo que de un color me va a faltar si o si…ahora a buscar un color similar…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *